Budapest
+36307321428
anandahangterapia@gmail.com

Meditáció és hangfürdő tibeti hangtálakkal Tatán

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Meditáció és hangfürdő tibeti hangtálakkal Tatán

szeptember 25. 19:00 - 20:00

2500Ft
tibeti hangtálak
Szeptember 25-én, pénteken este 19:00 órától szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy tibeti hangtálas meditációra a tatai Ahimsa jóga stúdióba.
Ezen az estén a hangtálak rezgéseinek segítségével elmerülhetünk egy mélyen relaxált állapotban, hogy közelebb kerüljünk valódi önmagunk megismeréséhez.
A hangfürdő során a fizikai test és az elme is megpihen. A hangok segítik az elme elcsendesítését, ezekre koncentrálva könnyebb elengednünk a fejünkben zakatoló gondolatokat, így a hangfürdő alkalmával választ kaphatunk kérdéseinkre, és megoldást eddig megoldatlan problémáinkra.
A hangfürdő után nem csak testileg, de érzelmileg is kiegyensúlyozottabbak leszünk, energikusnak, kipihentnek és nyugodtnak érezzük magunkat.
A hangtálas meditációnak negatív hatásai nincsenek, elővigyázatossági okokból ellenjavallott viszont pacemakerrel élő, vagy epilepsziában szenvedő vendégek, illetve a terhesség első trimeszterében lévő kismamák számára.
A hangfürdőre ajánlott a kényelmes, réteges öltözék. Kérjük, hogy érkezz időben, 10-15 perccel a kezdés előtt, hogy legyen időd az elhelyezkedésre, ráhangolódásra.
A meditáció földön fekvő helyzetben történik, pléd, párna és jógamatrac van a helyszínen, de érdemes sajátot is hozni.
A foglalkozást vezeti: Kaskötő Lilla
Időtartama: 60 perc
Ára: 2500 Ft
A hangfürdőn való részvétel regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat kérjük, előre jelezd az anandahangterapia@gmail.com email címen, vagy a +36 30 732 1428-as telefonszámon.
Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal.
Szeretettel várunk. 🙏🏻😊

Helyszín

Ahimsa Jóga Tata
Űj űt 3.
Tata, 2890 Magyarország
+ Google Térkép