Budapest
+36307321428
anandahangterapia@gmail.com

Office jógaórák

Az irodai jógaórák alapvetően a csoportos jógaórákhoz hasonló felépítésűek. Itt az időtartam általában 60 perc, de egyéni megegyezés alapján lehet ettől eltérő is. Az időpont és gyakoriság szintén megegyezés kérdése.

Elsősorban gerincjógát szoktam javasolni irodai jógagyakorlás alkalmával, mivel ezzel tudjuk leginkább az egésznapos ülés hatásait ellensúlyozni, illetve kezdő gyakorlók számára is biztonságosan végezhető és könnyen követhető és kivitelezhető. Az órák szintje idővel természetesen nehezíthető, ha erre van igény. Az órák nyelve lehet magyar, angol vagy akár kétnyelvű.

Az egésznapos ülés és a munkahelyi stressz káros hatásainak ellensúlyozására kiváló módszer a jóga, mivel a fizikai test egészségének megőrzése mellett a mentális folyamatokra is pozitív hatással van. A gyakorlás hatására a feszült izmok ellazulnak, a figyelem összpontosítása által pedig az elme “kikapcsol”. A jóga és a relaxáció által az idegrendszer működése (ezáltal a légzés, a keringés és az anyagcsere folyamatok is) harmonizálódik, így általános egészségi állapotunk is javul. A gyakorlás után a részvevők kipihentebben, kiegyensúlyozottabban tudják kezdeni, folytatni vagy lezárni a napjukat és jobban tudnak a feladataikra összpontosítani.

Árajánlat kérése az anandahangterapia@gmail.com email címen.